Fantastisch dat er tegenwoordig in de winkel zo’n keuze is aan ecologische en natuurlijke middelen.

Maar het is nog veel leuker, gezonder en goedkoper om helemaal zelf een gepersonaliseerde productenlijn te maken. Natuurlijke cosmetica zonder schadelijke toevoegingen, helemaal op maat van jouw huid en naar jouw smaak zonder die zoete geurtjes. Poetsproducten die beter zijn voor je huis, de bewoners ervan én het milieu. Met voornamelijk de inhoud van je keukenkastjes.

Leer in een handomdraai hoe de chemie van de producten die je dagelijks gebruikt in elkaar zit.

In deze les maak je

home supplies:

-waspoeder

-spray voor keuken

-spray voor badkamer, ramen en wc

-huishoudsazijn

-roomspray of tussennevel - de anti-bacteriële en rustgevende editie


cosmetica

-hand-, body- en gelaatscrème

-ontschminker

-suikerscrub met roos en haver

-deospray

-massageblok

Heerlijk voor jezelf, maar ook perfect als cadeautje voor je vrienden en familie.

He, ik ben Natalie


Ik ben Natalie, het opperhoofd van het Antwerpse foodcollectief LesOdettes. Liefst van al speel en experimenteer ik met eten tot de gensters er af vliegen.

Mijn favoriete onderzoeksdomeinen zijn wildpluk en alle mogelijke vormen van fermentatie. Mijn kookpraktijk start vanuit wetenschap, maar ontwikkelt voornamelijk het buikgevoel, het leren werken met je zintuigen. Mijn grootste passie is het eindeloos uitbreiden van een smaken- en geurenrepertorium.

Naast het koken, schrijven en doceren onder de vlag van Les Odettes, ben ik mede-oprichter en -brouwer van BRONkombucha. Samen met Stijn en Jonathan brouw ik een springlevende en avontuurlijke drank voor foodpairing in restaurants.

Met dochter Leni en man Koen de pottenbakker verbouw ik in de Bourgogne een oude boerderij – Costaud – waar we af en toe samen met vrienden en cursisten genieten van een ruwer, eenvoudiger leven midden in de natuur. Maar meestal leven we midden in de stad.

Ik leer je graag wat ik weet!

Select a pricing plan and sign up

$10

eenmalige aankoop